Wat opdrachtgevers zeggen

Maurice van den Boogaard heeft de afgelopen jaren voor diverse opdrachtgevers gewerkt.

Dit is wat opdrachtgevers en collega’s zeggen:

Marco
Teamlead Automation KPN

“Maurice van den Boogaard heeft gedurende zijn loopbaan bij KPN een enorme ontwikkeling doorgemaakt van netwerk-engineer tot servicemanager binnen een team die verantwoordelijk is voor de logisch configuratie van het ETN netwerk van KPN. De combinatie van zijn specialistische kennis van Ethernet netwerken, proces- en servicemanagement, zijn juiste ‘attitude’; een kritische, open en eerlijke houding, maakt dat Maurice zich heeft ontwikkeld tot een ondernemer binnen ons bedrijf. Hij is doortastend, ziet altijd mogelijkheden tot procesoptimalisatie of automatisering en is prima in staat om samen met een team een project succesvol te implementeren. Maurice is een fijne collega, een teamplayer en heeft een natuurlijke leiderschapsstijl. Maurice zijn motto is; ‘niet de klant geven waar hij om vraagt maar de klant geven wat hij nodig heeft’. Een mindset waarmee Maurice zeer succesvol is geweest binnen onze organisatie. Successen zijn o.a.: automatiseren van circa 20.000 calls van field-engineers naar een supportdesk d.m.v. het ontwikkelingen en implementatie van een app. Bijdrage aan het vereenvoudigen en vervolgens automatiseren van de gehele ETN fulfilment leverstraat. De wijze waarop er gebruik is gemaakt van Business Rules Management is beloond door een internationale Award (BREA).”


Remco
COO bij Alpenweerman.nl en Sales bij Intersport

“Maurice ken ik als een zeer gedreven persoon welke passie voor zijn vak heeft. Gaat accuraat te werk en denkt aantal stappen vooruit. Een ideale samenwerkingspartner.” 


Jeroen
Unitmanager bij Sogeti

“Maurice is iemand waarop je kan bouwen. Hij weet opdrachtgevers tevreden te stellen door klantvriendelijk op te treden en aansprekende resultaten te boeken. Daarnaast helpt hij zichzelf door diverse certificering te behalen en mooie klantevaluaties op te halen. Ik ken hem als uiterst collegiaal, vriendelijk, recht-door zee en vooral ‘beide benen op de grond’. Ik beschouw Maurice als een van mijn meest professionele en prettige unitgenoten.”


Niels
Network Trainer/Consultant

“Samen met Maurice hebben we ATM verbindingen omgezet naar ethernet verbindingen in het KPN netwerk. Het project is soepel verlopen. Maurice communiceert goed en duidelijk naar anderen toe en kijkt altijd kritisch naar processen en werkinstucties. Waar mogelijk geeft hij zijn verbeterpunten aan.
Na het project zijn we opgenomen in de wholesale afdeling van KPN waar er een groot aantal werkzaamheden bij kwamen. Maurice heeft alle informatie snel en goed opgepakt en is een goede toevoeging aan het team geworden.”