Wat opdrachtgevers zeggen

Maurice van den Boogaard heeft de afgelopen jaren voor diverse opdrachtgevers gewerkt.

Dit is wat opdrachtgevers en collega’s zeggen:


Remco Mienis
COO bij Alpenweerman.nl en Sales bij Intersport

“Maurice ken ik als een zeer gedreven persoon welke passie voor zijn vak heeft. Gaat accuraat te werk en denkt aantal stappen vooruit. Een ideale samenwerkingspartner.” 


Jeroen Pruissen
Unitmanager bij Sogeti

“Maurice is iemand waarop je kan bouwen. Hij weet opdrachtgevers tevreden te stellen door klantvriendelijk op te treden en aansprekende resultaten te boeken. Daarnaast helpt hij zichzelf door diverse certificering te behalen en mooie klantevaluaties op te halen. Ik ken hem als uiterst collegiaal, vriendelijk, recht-door zee en vooral ‘beide benen op de grond’. Ik beschouw Maurice als een van mijn meest professionele en prettige unitgenoten.”


Niels van Kampen
Network Trainer/Consultant

“Samen met Maurice hebben we ATM verbindingen omgezet naar ethernet verbindingen in het KPN netwerk. Het project is soepel verlopen. Maurice communiceert goed en duidelijk naar anderen toe en kijkt altijd kritisch naar processen en werkinstucties. Waar mogelijk geeft hij zijn verbeterpunten aan.
Na het project zijn we opgenomen in de wholesale afdeling van KPN waar er een groot aantal werkzaamheden bij kwamen. Maurice heeft alle informatie snel en goed opgepakt en is een goede toevoeging aan het team geworden.”

Facebook
LinkedIn