Wi-Fi

Een goede en veilige Wi-Fi mogelijkheid in een winkel, restaurant, hotel of bijv. een camping is bijna niet meer weg te denken vandaag de dag. Mensen stemmen er zelfs hun bezoek of verblijf op af. Toch wil de ondernemer zich gewoon bezig blijven houden met de dingen waar hij/zij goed in is, nl. het ‘runnen’ van zijn/haar zaak. De hoge kosten en de hoeveelheid tijd zijn vaak struikelblokken waardoor dit soort projecten uitgesteld worden of zelfs achterwege blijven.wi-fi-clipart-l_026

Boog-IT kan uw helpen met het realiseren van een uitstekende Wi-Fi oplossing tegen aantrekkelijke kosten. Een goede Wi-Fi oplossing voor uzelf en uw klanten hoeft niet erg duur te zijn. Er zijn talloze systemen en merken op de markt waarmee het al gauw duizenden euro’s kost. Over de terugkerende kosten nog maar te zwijgen! Gelukkig zijn er tegenwoordig erg goede en slimme alternatieven die stukken goedkoper zijn.

Boog-IT werkt voor Wi-Fi oplossingen met het Open-Mesh principe waarbij de controle van uw Wi-Fi netwerk op afstand, ‘ in the cloud’ , plaatsvindt. Er hoeft dus al geen relatief dure controller aangeschaft te worden. De modules (access points) zijn prima schaalbaar en af te stemmen op de behoefte voor zowel binnen als buiten het pand. Daarnaast kunt u het beheer vrij gemakkelijk zelf uitvoeren of bijv. aan ons uit besteden d.m.v. een onderhoudscontract op maat.

 

Wilt u werken met standaard Wi-Fi codes of een nette portal in huisstijl als u uw gasten toegang verleent tot het Wi-Fi netwerk? Wilt u gratis Wi-Fi verstrekken of de klanten laten betalen? Geen enkel probleem, de mogelijkheden zijn groot. Een andere mogelijkheid is om dit systeem te koppelen met ‘Facebook Wi-Fi’ waarbij je klanten/gasten eerst in laat checken op jouw Facebookpagina alvorens ze toegang krijgen tot het internet. Dit kan zorgen voor een groter bereik en dus naamsbekendheid van de onderneming. Compleet gescheiden van uw eigen netwerk kunt voor uw klanten/gasten een oplossing realiseren die betaalbaar is en up to date blijft.

Bekijk hieronder het filmpje over Open-Mesh. Voor vragen en/of interesse kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Boog-IT is een Reseller van Open-Mesh

openmesh

Facebook
LinkedIn